Lukning af KFUM Rødovre Gruppe


Gruppen lukker ned fra 22. juni 2021

Spejderhilsen
Rødovre Gruppe
tirsdag den 10. maj 2011

LOPPEMARKED FORÅR 2011 - SÅDAN!Så er forårets loppemarked vel overstået - og vi kan være godt tilfredse. Resultatet blev næsten 38.000 kroner, hvilket gør at der igen er penge i kassen til nye spejderaktiviteter og spejderture.

På gruppens vegne vil jeg gerne takke alle spejdere, forældre, venner samt Sct. Georgs Gildet (Vestvold) som på den ene elle anden måde hjalp med at få stablet dette loppemarked på benene - uden jer intet loppemarked ingen penge!

Selve dagen var perfekt med masser af sol, høje temperatur og en masse købelystne kunder (tak til jer!).

Jeg vil stadig opfordre flere forældre og spejdere til at deltage på den ene eller anden måde, idet det er ekstra hårdt at stable et loppemarked på benene, når det ikke er mange personer som reelt hjælper til ved loppemarkedet. Husk på at det altid er nemmere at løfte i flok således at byrden ikke bliver uoverskuelig for dem der skal bære arrangementet.
Pengene for loppemarkedet går bla. til at spejderture (weekend- og sommerlejr) stadig kan gøre ufattelig billigt. Derudover går det selvfølgelig også til at holde hytten i stand, sådan at det er et behageligt sted at komme.

Tænk over hvordan DU kan hjælpe til næste loppemarked som holdes til efteråret - typisk i oktober måned.

Spejderhilsen

KFUM Spejderne Rødovre Gruppe

Christoffer Krogh
Gruppeleder