Lukning af KFUM Rødovre Gruppe


Gruppen lukker ned fra 22. juni 2021

Spejderhilsen
Rødovre Gruppe
mandag den 1. august 2011

Rødovre Gruppe fylder rundt i år - 70 år!Rødovre Gruppe fylder rundt i år - nærmere bestemt 70 år.
Derfor vil vi gerne invitere DIG med til en lille jubilæumsdag nede i spejderhytten på Korsdalsvej lørdag den 3. september.
Jeg inviterer DIG med til en dag hvor du kan komme ned og prøve forskellige spejderaktiviteter (selvom du er forældre, tante, ven eller lillesøster), gå tilbage i tiden og se film fra tidligere tiders spejderlejre, fotoudstilling af og om gruppen, lysbilleder i lange baner, lejrbål, grill, underholdning - i det hele taget en hyggelig dag sammen med Rødovre Gruppe.
Arrangementet vil være et åbent for alle interesserede i de første par timer. Herefter vil vi tænde op i den store grill. Bøffen tager du selv med imens vi sørger for salatbuffeten. Der vil være vand og øl til rimelige priser. Når middagsmaden er vel overstået vil vi sørge for et mægtigt lejrbål og en god gang klassisk spejderunderholdning måske krydret med et par gæstetalere.
Facts:
Dato - lørdag den 3. September
Tid - åbent hus for venner/familie/spejdere 12-20
Sted - spejderhytten på Korsdalsvej 124 i Rødovre
Medbring - din egen bøf/pølser, tøj til at være udendørs
Pris - gratis med mindre du vil købe en vand eller øl
Jeg håber at DU vil bakke op omkring arrangementet og deltage - gerne hele dagen hvis du har mulighed for det. Hvis du hiver familien og vennerne med, kan de også se hvad Rødovre Gruppe er for en størrelse og forstå hvorfor gruppen er blevet 70 år.
Jeg glæder mig til at se DIG!


Christoffer Krogh
Gruppeleder