søndag den 7. oktober 2012

Loppemarked Efterår 2012

Så lykkedes det at få efterårets store omsætning i hus - gruppen har i dag afholdt sit efterårsloppemarked og det gik faktisk bedre end forventet.

Omsætningen lød på lidt over 32.100,- så på trods af mængden af loppeeffekter og antallet af sælgere fik det alligevel en happy end.

Som gruppeleder er jeg tilfreds med at hele holdet bag loppemarkedet - altså ved uddelingen af loppesedler, fordeling af ruter, indsamling af loppeeffekter torsdag og fredag,  opstilling af alle salgsboderne samt selve loppemarkedet og oprydningen efterfølgende igen gjorde et fantastisk stykke arbejde.

Loppemarkedet er den dag i dag stadig grundstammen for gruppens økonomi, hvis man ser bort fra støtten fra kommunen.

Derfor er det stadig rigtig vigtigt at hele gruppen støtter op om arrangementet, således at vi til stadighed kan sikre at vi har et ordentlig sted at være til vores spejdermøder, at vi kan komme billigt på lejr samt at vi (næsten) kan lave alle de aktiviteter vi måtte ønske.

Jeg håber at se jer alle og mange flere til næste års loppemarked - som kommer til at lægge i slutningen af april 2013 :-)

Rigtig godt efterår!

Spejderhilsen

Christoffer
Gruppeleder

PS - skal du se billeder fra loppemarkedet, kan du gå ind under "loppemarked" hvor der skulle lægge lidt flere billeder :-)