søndag den 4. maj 2014

Indianere på krigsstien i Brøndby Skoven!

Så er der indianere på krigsstien!

Ulvene var i dag taget til Brøndby Skoven for at deltage i Sct. Georgs Gildets (VestVold) store søndagsløb som denne gang handlede om indianere.

6 ulve fra Rødovre var mødt op sammen med ulveleder Jonas og Timmi - alle friske og klar til at gi' den gazzz som Listige Ræv, Store Fod, Lumske Hånd og alle de andre indianernavne der kunne findes på....

Løbet blev skudt i gang lidt over 10 og der var omkring 65 grønne og blå spejdere der styrtede ud til posterne som låg fordelt rundt om i skoven.

Undervejs skulle ulvene prøve kræfter med tomahawk kast, skyde til måls efter bisonokser, lave drømmetyder, lave indianerdans, fange heste med lasso (ligesom Lucky Luke). I det hele taget var der en hel del forskellige aktiviteter som skulle gennemføres førend ulvene igen kunne lande foran startstedet og konsumere en (indianer-???) hapsdog.

Point blev talt sammen og ulvene kom ind på en flot delt 4-plads - godt gået!

At vejret artede sig fra sin pæne side og viste sol og minimalt med vind gjorde blot dagen ekstra god. Det var i øvrigt samme dag som man i landet over afholdte Skovens Dag tema, så der var udover indianere i skoven også en masse andre mennesker - fedt at se al den aktivitet i skoven :-)

Flere af disse arrangementer, mere af den slags vejr!

Stor spejderhilsen
Christoffer
Gruppeleder

Billeder fra dagen nedenfor: