torsdag den 5. juni 2014

Klanen udforsker Frederiksberg

Så har vi rundet endnu et klanmøde og denne gang gik turen udenbys - jeps, vi skulle ikke være i hytten som ellers er fast mødested om sommeren. Næ, denne gang gik turen til Frederiksberg, hvor vi havde sørget for at andre stod for maden.... Ingen bål denne gang.

Til gengæld fik vi testet hvordan bysbørnene fra Frederiksberg samler en gedigen burger og nogle crispy fritter. Ingen tvivl om at de kan deres kram!
Det hele blev skyllet ned med herlig frisk mælk.

Mavsen var fyldt og det var på tide at komme ud og vandre en tur. Vi startede med at gå ud af cafeen hvorefter vi gik hen ad fortovet - ind mod centrum af Købehavn. Efter flere sekunders vandring krydsede vi gaden og kom til en lille hyggelig fortorvscafe, hvor vi lagde an til en pause efter den hårde vandring.....

Her var der mulighed for at sidde ude og og nyde det dejlige danske vejr samt kigge på de mange forbipasserende som havde retning mod Frederiksberg Have.

Efter de traditionelle klan diskussioner, kom vi frem til at vi skulle tage projektet med dampbadet op igen. En af hovedingredienserne til dampbadet (røret som skulle gå igennem bålet) var blevet genopdaget og den lette part med at finde ud af hvorledes vi nemmest fik damp ind i dampbadet kunne gå igang. tror mig - der var mange kreative bud på hvordan det kunne lade sig gøre - nogle forslag var lidt uden for de almindelige  regler omkring tyngdekraft, varme og vands vandring...

Nå, vi glæder også til at få bygget vores dampbad færdigt, så alle kan få lejlighed til at prøve den på Korsdalsvej 124 :-)

Vi ses ude i det danske land!

Klan 2.0