Lukning af KFUM Rødovre Gruppe


Gruppen lukker ned fra 22. juni 2021

Spejderhilsen
Rødovre Gruppe
søndag den 3. maj 2015

Klan 2.0 holder hof - Underholdning for ulvene

Klan 2.0 kom forbi til sidste uges ulvemøde. Klanen havde taget et program med til at underholde ulvene.

Dagens første opgave stod på hjemmelavede hotdogs over sagte ild. Ulvene skulle selv lave deres hotdogs på bålet og det så faktisk ud til at det gik helt godt. Der var ikke mange sorte brød undervejs, så hotdog-opgaven var løst til UG.

Natur-bingo var næste indspark fra klanen. Ulvene blev delt i 2 store bander som hver især skulle finde 6 ting i naturen til deres bingoplade. Da det var gjort, skulle den anden bande finde de samme ting (hvis det var muligt). Tvisten opstod når der blev sat tid på og begge bander skulle finde de andres ting hurtigst muligt. Det blev et tæt opløb med en kneben sejr til bande nummer 1.

Til sidst havde gruppelederen fremtryllet en mega bred å, som skulle krydses af de to bander. Igen skulle der fart over feltet, for igen var det om at komme først. Eneste mulighed for at komme over åen, var ved hjælp af tre mælkekasser. Til at starte med gik det ikke for kvikt for de to bander men efterhånden som de fandt ud af systemet, kom der skred i tingene. Begge bander var drøngode og kom mere eller mindre tørskoet over åen.

Til sidst var der blot mulighed for at indtage hjemmelavet kage og synge farvelsangen.

Klan 2.0 siger tak for denne gang og vender tilbage til et andet ulvemøde for at underholde :-)

/Spejderhilsen
KLAN 2.0

Billeder fra dagen: