Lukning af KFUM Rødovre Gruppe


Gruppen lukker ned fra 22. juni 2021

Spejderhilsen
Rødovre Gruppe
tirsdag den 10. november 2015

Klan 2.0 på tur - UDEN for civilisationen.....

JA, man skulle tro at det var løgn, men der findes altså stadig sorte pletter på kortet over Danmark som ikke er berørt af menneskefod.........altså en fod fra Klan 2.0 :-)

Klanen havde besluttet sig for at tage en tur ud i det fri - væk fra det landlige Vestegn og hipsteragtige København. Turen gik til Amar' Fælled (!) hvor en lokal shelter var blevet reserveret.

En hård opstart med proviantering + besøg hos BurgerKing (yes - vi viste jo ikke hvad der ventede os...) gjorde os klar til at klare et døgn væk fra civilisationen. Herefter kørte vi ud til grænsen mellem by og overdrev.

En hård strækmarch stod som en kæmpemæssig mur mellem os og vores slut-destination. Det var en hård tur, når man ikke havde pakket effektivt og når man ikke havde taget højde for at provianten også skulle slæbes.

Godt varme med hjertet pumpende på højtryk nåede vi vores mål - en vidunderlig shelter i Pinseskoven. En fed fed shelter, som viste sig fra sin pæne side og holdt os varme og tørre i løbet af natten, hvor det stormede og plaskøs-regende.

Maden blev tilberedt over bål og smagte til guldmedalje i en hver maddyst. Efter maden stod den på intellektuel snak på et højere plan, godt pakket ind i soveposer, lørdagssnack samt en grøn eller to fra et lokalt bryggeri.

At vi også nåede at se på stjerner samt stirre ind i bålets gløder gjorde kun oplevelsen federe. Se se - der var alligevel noget ved at tage uden for rækkevidde af internet, café latte, samt resten af storbyens fristelser :-)

Klanen har helt klart fået blod på tanden, for en ny tur, hvor vi måske overnatter i to døgn (uhhhhh...) og ser om det overhovedet er muligt.

Til alle som godt kunne tænke sig at prøve det med shelter, kan det anbefales at gå ind på Naturstyrelsens hjemmeside, hvor der findes en oversigt over shelters i Danmark.

http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/overnatning

Spejderhilsen

Christoffer
Gruppeleder + Klan 2.0


Farvel til civilisationen.....