lørdag den 14. maj 2016

1. plads til Rødovre Gruppes ulve

Så skete det igen - 1. plads til Rødovre Gruppes sejeste ulveunger!

Det traditionsrige løb i Brøndby Skoven afholdt af Sct. Georgs Gilderne løb af stablen søndag den 1.maj. En dag hvor solen stod højt på himmelen og alle var klar til spejderløb i den udsprungne skove.

Hjemmefra var der trænet i spejderfærdigheder i flere uger - naaaaaaajeee måske ikke MEN ungerne var i hvert fald klar til at gå til makronerne. Spejderfærdighederne få ulveungerne i løbet af de ugentlige spejdermøder, hvor Rødovre Gruppes ledere står for ungernes udvikling.

Temaet for løbet var denne gang olympiaden. Der var rigeligt med poster/discipliner som krævede sin spejder eller i hvert fald et kreativt sind.

Som dagen skred frem så det ud til at Rødovre Gruppe klarede sig som nogle af de bedste. En blanding af alder/rutine/spejderfærdigheder samt godt teamwork afgjorde i sidste ende at ulveungerne fra Rødovre Gruppe kunne løfte trofæet og stille sig øverst på sejrsskamlen.

En stor TAK skal lyde til Vestvold Geo Gilderne som yder en stor indsats (en olympisk medalje værdig!) for at få løbet stablet på benene. Som altid et godt og velplanlagt løb.

Vi glæder os til næste år!

Stor spejderhilsen
Christoffer
Gruppeleder