Lukning af KFUM Rødovre Gruppe


Gruppen lukker ned fra 22. juni 2021

Spejderhilsen
Rødovre Gruppe
søndag den 20. august 2017

Ulvene får besøg af Klan2.0 - Toiletøvelser...

I maj måned kiggede klan2.0 igen forbi ulvenes møde om tirsdagen, for at underholde. Denne gang var der rent ud sagt gået L... i det eller rettere - klanen havde en ide om at ulvene skulle lære om toilethygiejne.

Jep, ikke et lækkert tema MEN dog et tema, som er rigtig vigtig og især når man fx. er på lejr og toiletfaciliteterne ikke er helt som derhjemme.

Ulvene skulle igennem en masse øvelser som fx. at vaske hænder korrekt, fremstille dine egne pøller (neeej ikke som DU tænker, men med toiletpapir og kulør kan man fremstille noget som ligner ret godt..), indpakning af ulve i toiletpapir, måle hvor meget toiletpapir der er på en toiletrulle, smage lige på hvad der gemmer sig under toiletbørsten (!) og meget meget mere.

På trods af at det ikke lyder som et lækkert emne, var der alligevel masser af aktivitet hos ulvene, da de skulle igang med alle øvelserne. Det var især sjovt at fremstille pøller (!) samt smage på toiletrenserens efterladeskaber.... (heldigvis var det blot smeltet chokolade)

Klanen har endnu en gang hygget sig gevaldigt sammen med ulvene og det er selvfølgelig ikke sidste gang vi kigger forbi!

Spejderhilsen
Klan2.0


Nedenfor har i lidt fotos fra ulvemødet: