onsdag den 27. december 2017

Året 2017 udløber og 2018 tager sin begyndelse lige om lidt...

Så synger 2017 på sidste vers. Det er har været et begivenhedsrigt år ude i den store vide verden. I Rødovre Gruppe er det heller ikke gået stille af omend i lidt mere adstadigt tempo.

Ulvene har været på ture, taget mærker, deltaget i sommerlejr. Klanen har fået diskuteret endnu mere og endda lidt København lidt bedre at kende.Huset har fået en ny bålplads og minsandten om ikke også der dukkede et lille skur op på grunden samt nyt gulv i floklokalet - jow jow så der er skam sket noget i 2017.

Et af årets højdepunkter for en stor del af gruppen, var Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg. En gigantisk lejr med super-underholdning, masser af aktiviteter, både regn (og lidt sol) - alt i alt en super fantastisk lejr, som skal opleves (altså næste gang den afholdes..).

2018 bliver et spændende år for Rødovre Gruppe. Der kommer i hvert fald til at blæse andre vinde hen over gruppen. Som noget nyt (!) bliver gruppens grupperåd genoprettet - i hvert fald besat af nye friske hoveder, som hidtil blot har været med i gruppen som forældre. Det bliver spændende at få pudset rammerne af for gruppen, forhåbentlig med friske input, som kan bringe gruppen sikkert ind i 2018 samt fremadrettet i mange mange år. Der kommer også en ny kasserer og revisor til, som afløser den gamle kasserer som har tjent gruppen trofast i rigtig rigtig mange år (37 år!). Mange tak for et rigtig godt samarbejde og goddag til et nyt samarbejde :-)

Hvad der helt præcist kommer til at ske af aktiviteter i 2018 for Rødovre Gruppe skal vanen tro ikke røbes her  - men hvis DU vil vide det, kan du jo stikke hovedet forbi til et af vores spejdermøder i spejderhytten eller en af 2018's spejderweekender.

Rødovre Gruppes ledere ønsker jer alle et GODT NYTÅR og et lykkebringende 2018

Spejderhilsen
Christoffer
Gruppeleder